Fotografie zorg

De tijd dat je als bedrijf wegkwam met gelikte stockfoto’s is verleden tijd. Mensen willen echte beelden die een uniek verhaal vertellen. Stel jezelf dus een aantal vragen als je professionele bedrijfsfoto's wilt laten maken. Wat wil je laten zien? Wat wil je uitstralen? En wat moeten de foto’s doen voor jouw website, folder of andere reclame-uiting? Mijn specialisme: verhalende fotografie.

Wat is jouw unieke verhaal?

Goede bedrijfsfotografie vertelt een verhaal. Het unieke en onderscheidende verhaal van jouw bedrijf en jouw medewerkers. De foto’s laten zien hóe je werkt en wáárom je zo werkt. Waarom dat belangrijk is? Omdat je daarmee jouw klanten en relaties informeert én overtuigt.

Schakel mij in als documentaire fotograaf

Als documentaire fotograaf leg ik de situatie was zoals ze is. Spontane fotografie zonder aanwijzing van mij als fotograaf. Bij voorkeur met natuurlijk licht. Het voordeel van documentaire fotografie? Elke foto is een verhaal op zich. En alle foto’s tezamen vormen één compleet verhaal. Als je de foto ziet, dan lijkt het alsof je onderdeel bent van dat verhaal. Persoonlijk, karakteristiek en dichtbij. Beter kun je je bedrijfsverhaal niet vertellen. En zijn er portretfoto’s nodig? Dan maak ik die natuurlijk ook.

Kies ook voor verhalende fotografie