Hoera! Jullie gaan trouwen. Spannend en mooi. Hoe jullie je mooiste dag ook invullen, natuurlijk willen jullie graag mooie foto’s als blijvende herinnering. Foto’s die het bijzondere gevoel van die dag weer oproepen. Mijn stijl? Spontane en ongedwongen beelden die een verhaal vertellen. Het verhaal van jullie trouwdag. Een bijzondere dag.

De bijzondere momenten

Vooropgesteld: ik vind het bijzonder dat ik aanwezig mag zijn op jullie trouwdag. Een dag vol van persoonlijke emoties en bijzondere vreugde. Als fotograaf laat ik me daardoor graag inspireren. Let maar niet op mij trouwens; ik blijf een beetje op de achtergrond. Ik observeer en laat me leiden door het moment. Natuurlijk maken we mooie portretten, met jullie als bruidspaar, en met familie en vrienden. De mooiste momenten zijn de spontane, niet-geregisseerde momenten. Die maken de sfeer. Mijn foto’s zijn helder, kleurrijk en zoveel mogelijk gemaakt met behulp van natuurlijk licht.

Mijn werkwijze

Je wilt niet alleen een goede fotograaf, maar ook een fotograaf die jullie vertrouwen. Die begrijpt wat jullie graag willen en belangrijk vinden. Iemand die met jullie meedenkt. Daarom plannen we eerst een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Ik hoor graag hoe jullie trouwdag er precies uitziet. Ook hoor ik graag meer over jullie wensen. Mag ik jullie fotograaf zijn? Dan maken we nadere afspraken.

Tijdens de bruiloft probeer ik zo min mogelijk op te vallen. Natuurlijk fotografeer ik de speciale momenten. Daarnaast leg ik de hele dag door de spontane momenten vast. En daarna? Ga ik zo snel mogelijk aan de slag met het selecteren en beweren van jullie foto’s. Binnen 14 dagen hebben jullie de eerste foto’s binnen. Maar ik streef ernaar om dan álles al af te hebben.

Kies ook voor bruidsfotografie