Jongetjes en kussende ouders

Je hebt een prachtig gezin met jonge kinderen, maar ze groeien zó snel. Later zou je graag aan je kinderen willen laten zien hoe het thuis ging of wellicht blader je zelf graag door de fotoboeken. Je wilt juist deze herinneringen beelden geven. Daarom loop ik graag een dag of een dagdeel met jullie mee om jullie dagelijks leven professioneel vast te leggen. Mijn fotografiestijl heet documentaire fotografie. Dat houdt in dat ik juist het spontane en alledaagse vang.

Natuurlijk hoef je voor een Day in the Life reportage niet alleen thuis te blijven. Willen de kinderen graag naar de speeltuin? Moet je de boodschappen nog doen? Gaan jullie op bezoek bij opa en oma? Ik leg graag alles vast. Het belangrijkste is, dat je hoeft niet te poseren en je eigen gang kan gaan.

Hoe werkt een Day in the Life reportage?

Ik ben voor een dagdeel, een dag of nog wat langer jouw ‘fly on the wall’. Let niet op mij. Leef zoals je leeft. Ondertussen leg ik de momenten vast. Omdat ik vaak thuis fotografeer zijn de kinderen vaak ontspannen en zijn ze zichzelf. Dit zie je terug in de foto's. Het resultaat: pure, eerlijke foto’s die samen een compleet verhaal vertellen. Een verhaal over het alledaagse leven in je gezin. En juist dat alledaagse maak ik graag bijzonder. Dat is de kracht van documentaire fotografie: een vorm van fotografie waarbij ik het spontane en alledaagse vang.