Twee kinderen zitten op een trap

Kinderen zijn fantastisch. Ze zijn eerlijk, spontaan en nieuwsgierig. En ze veranderen zo snel. Mooie foto’s van je kinderen zijn waardevol. Voor nu én later. Maar: een kind laat zich meestal niet zo gemakkelijk vangen in een goede foto. Een kind is snel afgeleid en verveeld. En als je eindelijk op de foto willen, dan vaak heel geposeerd. De oplossing? Wat te doen? Ik help je er graag mee. Met liefde voor kinderen. En met oog voor situaties die het vastleggen waard zijn.

Portretten of documentaire fotografie

Ik maak zowel portretten op locatie als spontane foto’s van het alledaagse leven (documentaire fotografie).

Documentaire fotografie

Spontane fotografie zonder sturing door de fotograaf. Ik leer je kinderen graag goed kennen. En vind het belangrijk dat ze mij vertrouwen. Samen maken we het heel gezellig. Want als je kind het leuk heeft, gaat het fotograferen een stuk gemakkelijker. Laat je kinderen gerust hun gang gaan. Ik observeer en vang het moment.

Sprekende portretten van je kind

Een goed portret weerspiegelt het karakter van het kind. Ik zorg dat je kind zich op zijn (of haar) gemak voelt. En ga op zoek naar precies het juiste moment voor de foto. Het moment waarop je kind helemaal zichzelf is en zich prettig voelt in de situatie. Resultaat: een foto waarin je je kind herkent.

Elke foto vertelt een verhaal

Ik streef ernaar dat elke foto een verhaal op zich vertelt. Dit heet: documentaire fotografie. Ik leg het leven vast zoals zich dat aandient. Want juist die alledaagse momenten zijn bijzonder.

Ja, ik kies ook voor spontane gezinsfotografie