Kersensafari op de Betuwe

Fotograaf
Harderwijk-Ermelo

Jouw verhaal in foto's

Iedereen kan fotograferen. Toch? Tuurlijk. Ook jij maakt vast weleens een mooie foto. Gewoon uit de hand geschoten met je telefoon. Van een mooie zonsondergang. Of van een gezellige avond met vrienden. Maar een mooie foto maakt nog geen verhaal. En juist verhalen maken indruk en blijven bij. Als documentaire-fotograaf vertel ik het verhaal van jouw gezin, organisatie of bedrijf. Ik maak foto’s van momenten waar je zelf niet zo gauw aan denkt. Maar dat zijn juist dé momenten.

“Marijn heeft een mooie shoot gerealiseerd voor mijn – toen nog te worden – echtgenoot. Ze denkt samen na over mooie verschillende poses. Hierdoor hebben wij een mooie shoot vastgelegd gekregen, waar ik nu nog steeds met een fijn gevoel op terugkijk. Super mooi vastgelegd fotomateriaal! Voor altijd in herinnering vastgelegd.

Marijn kan zich goed verplaatsen zonder dat zij opdrachten krijgt in wat zij exact moet vastleggen. Ze verdiept zichzelf in haar klant vanuit haar professionele rol.”

Nieuws

12 augustus 2019
"Ik hoop dat mensen bij het zien van zieke, vaak kale kinderen niet meer gelijk aan hun grootste nachtmerrie denken, maar een individu zien dat ook wil leven én nog altijd echt leeft - dat verdienen die kids. Daarom ben ik er ook niet alleen in het ziekenhuis, maar ook op school, bij verjaardagen...