Fotograaf Marijn Fidder

Wat leuk dat je mij wil leren kennen! Ik ben Marijn Fidder, geboren in 1997 in Harderwijk. Ik hou enorm veel van fotografie, verhalen vertellen met beeld en nieuwe mensen ontmoeten. Mijn hart ligt ook in Moldavië, waar ik met de lokale bevolking heb gewerkt aan een project met straatkinderen. Ik zal jullie wat meer vertellen over mijn werk als fotografe en mijn vrije werk.

Zelfstandig fotografe

Sinds 2016 ben ik zelfstandig fotografe geworden, maar al vanaf mijn zesde loop ik met een camera rond. Mijn vader fotografeerde veel en ik nam zijn camera soms mee om zelf op pad te gaan. Dankzij fotografie heb ik de mooiste mensen mogen leren kennen en geleerd om minder verlegen te zijn. Fotograferen betekent voor mij heel veel. Het geeft mij als buitenstaander een kijkje in iemands leven, in het verhaal van de ander.

Mijn fotografiestijl is puur en kleurrijk. Ik kom graag met mensen in contact en bespreek graag hen wensen om samen tot het mooiste resultaat te komen. Mijn voorkeur gaat naar documentaire - en - journalistieke fotografie, omdat dat over jouw verhaal gaat. 

Publicaties

Inmiddels mag ik al voor mooie opdrachtgevers werken. Zo had en heb ik meerdere publicaties in het magazine van EO BEAM, NRC en het Financieele Dagblad. Ook fotografeer ik voor KiKa, Het Vergeten Kind, EO Metterdaad, Dorcas. En zo heb ik nog veel meer mooie en fijne opdrachtgevers, waar ik enorm dankbaar voor ben.