Fotograaf Marijn Fidder

Klanten aan het woord

Dit vinden anderen van mijn werk

Als fotografe ben ik heel enthousiast over mijn klanten, maar het is ook heel belangrijk dat jij als klant blij bent met de fotografie die ik lever. Daarom is het vaak fijn om te lezen wat andere klanten over mij zeggen. Op deze pagina kun je lezen wat mijn klanten over mijn werk zeggen. Ben je geïnteresseerd in een bepaald soort fotografie? Klik dan op één van de categorieën.

Marijn leerde ik kennen toen ze een paar prachtige foto's stuurde die ze had gemaakt van onze zoon Wolf, die Ciske de Rat speelde in de gelijknamige musical. We hebben haar toen gevraagd onze beide zonen te fotograferen. De jongens voelden zich meteen bij haar op gemak. Ze snapte goed wat ze prettig vonden en koos echt een locatie die bij ze paste - buiten, in een stoere omgeving. Ze heeft beeldschone foto's van WOlf en Lester gemaakt! Iedereen die ze bij ons thuis ziet hangen is enthousiast. Marijn weet heel goed kinderen te portretteren zoals ze zich voelen in een omgeving die bij ze past. De beelden hebben geen toelichting meer nodig, ze spreken voor zich."

"Wij kennen Marijn van het Fonteinwerk in Harderwijk. Toen ik voor mijn 60e verjaardag een fotograaf nodig had, dacht ik meteen aan haar. Iemand met een passie voor anderen en die ook nog mooie foto's kan maken. Ik heb haar een keer na een kerkdienst gevraagd of zij dit samen met ons wilde doen en haar antwoord was meteen ja. Marijn maakte een mooie fotoreportage van het feest en mijn gezin. Mijn verjaardag was op 6 oktober en het was mooi weer. Samen met mijn vrouw en onze kids en kleinkinderen hebben we in het plantagepark in Harderwijk mooie foto's gemaakt. Ook was Marijn uitgenodigd op mijn feestje om documentairefoto's te maken. Het resultaat mag er zijn, een mooie reportage van uit het park en leuke foto's van mijn feestje. Kortom, een aanrader voor iedereen."

“Toen Marijn mij een bericht stuurde via Facebook kende ik haar niet. Ik was meteen onder de indruk van haar verhaal en wat dat zou kunnen betekenen voor ons. Ouders van een kindje met leukemie. Een fotoboek met momenten die je vaak vergeet. Mooie dingen maar ook vervelende dingen in kaart brengen voor later. Herinneringen. Toen Joris ziek werd hebben wij tegen elkaar gezegd dat we hoe dan ook mooie herinneringen moeten maken. Een fotoboek met professionele foto’s is dan super! Dus de keuze om Marijn foto’s te laten maken was snel gemaakt! Toen Marijn bij ons thuis kwam, bleek dat ze echt die warme, vriendelijke en vooral geïnteresseerde meid is. Zo lief voor Joris en zijn broer. Niks moet, alles mag. En dat is fijn. Want onze kindjes moeten al zoveel… De foto’s zijn stuk voor stuk prachtig! Marijn kan erg goed in beeld brengen wat er op dat moment gebeurt. De combinatie met een super fijn mens en de prachtige krachtige foto’s geven mij een rijk gevoel. Fijn dat we jou mogen kennen.”
Logo Inzpire Harderwijk

Corina: “Wij kennen Marijn als een talentvolle, gedreven en spontane fotografe. We zijn heel blij met het resultaat van onze zakelijke fotoshoot. Voor klanten hebben we Marijn ook al een aantal keren ingehuurd en we zijn erg tevreden over de foto’s die ze heeft opgeleverd.”