Fotograaf Marijn Fidder

Klanten aan het woord

Dit vinden anderen van mijn werk

Als fotografe ben ik heel enthousiast over mijn klanten, maar het is ook heel belangrijk dat jij als klant blij bent met de fotografie die ik lever. Daarom is het vaak fijn om te lezen wat andere klanten over mij zeggen. Op deze pagina kun je lezen wat mijn klanten over mijn werk zeggen. Ben je geïnteresseerd in een bepaald soort fotografie? Klik dan op één van de categorieën.

Corina: “Wij kennen Marijn als een talentvolle, gedreven en spontane fotografe. We zijn heel blij met het resultaat van onze zakelijke fotoshoot. Voor klanten hebben we Marijn ook al een aantal keren ingehuurd en we zijn erg tevreden over de foto’s die ze heeft opgeleverd.”

Glenn van Battum: “Marijn heeft voor een aantal klanten van ons de fotografie gedaan voor hun nieuwe website. De samenwerking is heerlijk vlot en relaxed. Ze werkt graag met natuurlijk licht. Hierdoor blijft de sfeer gewaarborgd zoals die ook ‘live’ wordt ervaren. Het karakter van de geschoten beelden is dan ook heel natuurlijk en naturel zodat de (werk)omgeving goed weergeven. Bekijk ook eens haar reportages!”

Suzanne Bindels: “Als startend ondernemer heb je een visie voor je website en daar horen uiteraard ook mooie plaatjes bij. Via een van haar vorige klanten kwam ik in contact met Marijn en al snel hadden we een datum geprikt voor de fotoshoot. We maakten kennis op de locatie en ik vond het best spannend om voor de camera te gaan staan terwijl er een ‘vreemde’ achter stond. Maar bij Marijn voelde ik me vrijwel direct op mijn gemak waardoor de middag ontspannen en gezellig verliep. Ze nam de tijd om in beeld te brengen wat ik voor ogen had, kwam zelf met originele ideeën en ik was verbluft door het resultaat!

Marijn gaat professioneel en enthousiast te werk en heeft kijk op wat echt bij jou en de omgeving past. Nog steeds krijg ik regelmatig bewonderende reacties over de foto’s op mijn website. Ik raad iedereen die mooie en goed bewerkte foto’s van zichzelf wil aan om Marijn en haar camera in te schakelen. Je zult er zeker geen spijt van krijgen!”