Fotograaf Marijn Fidder

Klanten aan het woord

Dit vinden anderen van mijn werk

Als fotografe ben ik heel enthousiast over mijn klanten, maar het is ook heel belangrijk dat jij als klant blij bent met de fotografie die ik lever. Daarom is het vaak fijn om te lezen wat andere klanten over mij zeggen. Op deze pagina kun je lezen wat mijn klanten over mijn werk zeggen. Ben je geïnteresseerd in een bepaald soort fotografie? Klik dan op één van de categorieën.

Suzanne Bindels: “Als startend ondernemer heb je een visie voor je website en daar horen uiteraard ook mooie plaatjes bij. Via een van haar vorige klanten kwam ik in contact met Marijn en al snel hadden we een datum geprikt voor de fotoshoot. We maakten kennis op de locatie en ik vond het best spannend om voor de camera te gaan staan terwijl er een ‘vreemde’ achter stond. Maar bij Marijn voelde ik me vrijwel direct op mijn gemak waardoor de middag ontspannen en gezellig verliep. Ze nam de tijd om in beeld te brengen wat ik voor ogen had, kwam zelf met originele ideeën en ik was verbluft door het resultaat!

Marijn gaat professioneel en enthousiast te werk en heeft kijk op wat echt bij jou en de omgeving past. Nog steeds krijg ik regelmatig bewonderende reacties over de foto’s op mijn website. Ik raad iedereen die mooie en goed bewerkte foto’s van zichzelf wil aan om Marijn en haar camera in te schakelen. Je zult er zeker geen spijt van krijgen!”