Fotograaf Marijn Fidder

Klanten aan het woord

Dit vinden anderen van mijn werk

Als fotografe ben ik heel enthousiast over mijn klanten, maar het is ook heel belangrijk dat jij als klant blij bent met de fotografie die ik lever. Daarom is het vaak fijn om te lezen wat andere klanten over mij zeggen. Op deze pagina kun je lezen wat mijn klanten over mijn werk zeggen. Ben je geïnteresseerd in een bepaald soort fotografie? Klik dan op één van de categorieën.

“Marijn heeft met mijn dochter een fotoshoot in het Sarphatipark in Amsterdam gedaan. Na een kopje koffie op een terras om even met elkaar kennis te maken zijn de dames aan de slag gegaan. Marijn is een hele lieve en spontane vrouw die maakte dat mijn dochter zich direct op haar gemak voelde. Ze is fantastisch met kinderen! Met als gevolg prachtige authentieke foto’s die mijn dochter weergeven zoals ze echt is.

Daarnaast heeft Marijn ook prachtige stage foto’s gemaakt van de musicalproductie waar mijn dochter op dat moment in speelde. Marijn is van alle markten thuis en een hele fijne persoonlijkheid om mee samen te werken!”