Fotograaf Marijn Fidder

Klanten aan het woord

Dit vinden anderen van mijn werk

Als fotografe ben ik heel enthousiast over mijn klanten, maar het is ook heel belangrijk dat jij als klant blij bent met de fotografie die ik lever. Daarom is het vaak fijn om te lezen wat andere klanten over mij zeggen. Op deze pagina kun je lezen wat mijn klanten over mijn werk zeggen. Ben je geïnteresseerd in een bepaald soort fotografie? Klik dan op één van de categorieën.

“Door een traject waarin het gevolgd wordt, door iedere keer weer opnieuw te komen en iedere keer weer opnieuw foto’s te maken, is het ook een stuk verwerking. Als je dan de foto’s terugkijkt en je ziet het achteruit gaan. Je ziet d’r zieker worden. Je ziet haar van een gezond kindje, naar een hangerig kindje, naar een kindje waar de haren af gaan, naar een kindje dat met een chagrijnig gezicht op bed zit, omdat ze gewoon op is. Naar een kindje wat volledig passief, volledig van de wereld is, maar nog wel veilig in je armen ligt. Je ziet het proces en dat proces. En om dat terug te zien, dat is goed voor verwerking. Want op dat moment leef je letterlijk in het moment, je leeft bijna in een roes. Er gaat zoveel langs je heen, omdat er zoveel tegelijkertijd gebeurd, dat je letterlijk dingen vergeet. En dat je dan de foto’s erbij pakt, dan denk je: ‘O, kijk dit! En zie haar hier lachen.’ Door de foto’s van Marijn, heeft ze hier bij ons ook echt een grote rol in gespeeld.”

“Toen Marijn mij een bericht stuurde via Facebook kende ik haar niet. Ik was meteen onder de indruk van haar verhaal en wat dat zou kunnen betekenen voor ons. Ouders van een kindje met leukemie. Een fotoboek met momenten die je vaak vergeet. Mooie dingen maar ook vervelende dingen in kaart brengen voor later. Herinneringen. Toen Joris ziek werd hebben wij tegen elkaar gezegd dat we hoe dan ook mooie herinneringen moeten maken. Een fotoboek met professionele foto’s is dan super! Dus de keuze om Marijn foto’s te laten maken was snel gemaakt! Toen Marijn bij ons thuis kwam, bleek dat ze echt die warme, vriendelijke en vooral geïnteresseerde meid is. Zo lief voor Joris en zijn broer. Niks moet, alles mag. En dat is fijn. Want onze kindjes moeten al zoveel… De foto’s zijn stuk voor stuk prachtig! Marijn kan erg goed in beeld brengen wat er op dat moment gebeurt. De combinatie met een super fijn mens en de prachtige krachtige foto’s geven mij een rijk gevoel. Fijn dat we jou mogen kennen.”